Česká unikátní metoda přírodní konzervace sirupů

Vážené novinářky, vážení novináři,


přijměte pozvání na tiskovou konferenci spojenou s představením unikátní technologie přírodní konzervace pomocí silic z růží. V rámci výzkumu tento způsob uchování použil vůbec poprvé na světě tým odborníků z Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze, v čele s renomovaným botanikem doc. Ing. Romanem Pavelou, Ph.D. Na trh tak přichází unikátní sirup Kitl Syrob Růžový květ v limitované edici.


Křest sirupu a jeho představení se uskuteční v pátek 5. února 2021 v 10:00 hodin, v prostorách Výzkumného ústavu rostlinné výroby v Praze (Drnovská 507/73, Praha 6 - Ruzyně), kde budete mít možnost jako první tento unikátní sirup i ochutnat! Současně se dozvíte rovněž podrobnosti o ojedinělém výzkumu aplikovaném při jeho výrobě.

Novou technologii konzervace i nový sirup představí:

● doc. Ing. Roman Pavela, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)

● Ing. Martin Žabka, Ph.D. (Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha)

● Ing. Milan Houška, CSc. (Výzkumný ústav potravinářství Praha).


Těšíme se na setkání s vámi. Svou účast prosím potvrďte nejpozději do pondělí 1. února na e-mail: fialova@kitl.cz.


Kontakt pro více informací:

Kateřina Fialová

Marketing

Telefon: 601 142 818

E-mail: fialova@kitl.cz

www.kitl.cz

Keywords ČR-nápoje-zdraví-věda-trh-média-firmy-Kitl

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Category
Media, society and lifestyle
Business, marketing
Food, gastronomy
Science, education and school system
Health service

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.