Český startup Enehano slaví první rok, získal velké klienty a prestižní ocenění

Startup Enehano Solutions slaví první narozeniny. Za úvodních 12 měsíců stihl více než některé firmy za dlouhé roky. Firma získala ocenění IBM Partner roku 2016, povedlo se jí vybojovat zakázky od mobilních operátorů i velkých bank. Nyní se odborníci na CRM řešení připravují na expanzi do zahraničí.

Odborníci z Enehano Solutions se zaměřují na implementaci a rozvoj CRM řešení na cloudové platformě Salesforce. Druhým významným partnerem je společnost IBM. Zde se společnost Enehano Solutions také zaměřuje na řešení pro business. Jedná se například o nástroje pro omni-channel marketing IBM Campaign, reportingové nástroje Cognos Analytics a chytrý reporting s umělou inteligencí Watson Analytics.

Během prvního roku svého působení společnost získala zakázky od velkých českých bankovních institucí a mobilních operátorů. Mezi klienty nechybí jména jako O2, ČSOB, Equa bank, ale samozřejmě i menší zákazníci, například výrobce barevných ponožek We are Ferdinand.

Na základě spolupráce s IBM obdržela společnost ocenění „Partner roku 2016“. Zakladatel Enehano Solutions Jiří Mach vidí budoucnost svého startupu především v expanzi za hranice České republiky. V rozhovoru pro iDnes mimo jiné vysvětluje, proč mladá firma vsadila zrovna na cloudové řešení Salesforce.

Kontakt:

Jiří Mach

CEO Enehano Solutions

jiri.mach@enehano.cz

Tel.: +420 725 817 421

Keywords ČR-hospodářství-počítače-média-reklama-banky-RightWords Solution-Enehano Solutions

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Category
Media, society and lifestyle
Finance, economics
IT, telecommunications

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.