MP Krásno, a.s. ukončilo vzdělávací projekt Krásné vzdělávání

Společnost MP Krásno, a.s. úspěšně realizovala vzdělávací projekt "Krásné vzdělávání", na který získala dotaci z OP LZZ v celkové výši 5,471.0047,- Kč. V rámci projektu bylo ve vzdělávacím procesu proškoleno celkem 836 osob z řad zaměstnanců. Někteří se účastnili i více vzdělávacích akcí.

Díky projektu se podařilo vytvořit ve firmě kvalitní vzdělávací systém, který umožnil a dále bude umožňovat osobnostní i odborný rozvoj zaměstnanců. Došlo tak ke komplexní inovaci vzdělávání v MP Krásno, a. s. Tímto byl splněn hlavní cíl projektu "Krásné vzdělávání", jenž měl přispět ke zvýšení kvalifikace zaměstnanců a posílení konkurenceschopnosti společnosti prostřednictvím rozvoje odborných znalostí a kompetencí zaměstnanců. Podařilo se naplnit také specifické cíle:

1. Zvýšení úrovně manažerských kompetencí top managementu, managementu obchodu a výroby.

2. Zvýšení úrovně obchodních dovedností a odborných znalostí pracovníků obchodu a nákupu.

3. Rozvoj komunikačních dovedností a týmové spolupráce zaměstnanců

4. Zvýšení úrovně jazykových dovedností vybraných zaměstnanců.

5. Posílení znalostí a dovedností zaměstnanců v oblasti technického vzdělávání

Projekt byl ukončen 15. prosince 2012

Kontakt:

Ing.Mgr. Petr Ptáček, MBA

člen představenstva, ekonomický a personální ředitel

MP Krásno, a.s.

Hranická 430

757 61, Valašské Meziříčí

tel.: +420 571 855 267

fax: +420 571 611 743

mobil: +420 737 234 342

e-mail: petr.ptacek@krasno.cz

www.krasno.cz

Keywords ČR-vzdělání-potraviny-firmy-MP Krásno

Region
Zlin region

Category
Food, gastronomy
Science, education and school system

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.