Sobotní Biojarmark na Letné - přijďte si nejen pro kvásek od PROBIO!

Vypadá to, že v sobotu 3. října se počasí vydaří, a tak je přímo ideální čas navštívit pražský Biojarmark ve venkovních prostorách Národního zemědělského muzea na Letné, a to od 9:00 do 17:00 hodin. Společnost PROBIO zve všechny příznivce kvalitních biopotravin a ekologického zemědělství, aby se přišli inspirovat a posílit svůj imunitní systém, což teď potřebujeme víc než jindy. Vstup na akci je zdarma.

Na Biojarmarku se PROBIO zaměří na téma „kváskové pečení domácího chleba“. U stánku bude probíhat ochutnávka, poradenství, přehled a prodej vhodných mouk na pečení. Zájemci si domů budou moci odnést i vlastní kvásek! Návštěvníky čeká inspirace na zdravé snídaně či čerstvě usmažené ječné lívance. Současně zde firma představí své nové bio směsi PROBIO.

Novými „krabičkami“ směsí chce lidem ukázat, že jíst zdravě a chutně nemusí být nijak složité. Každá krabička nabízí možnost, jak snadno a rychle zařadit biopotraviny a méně známé suroviny do svého jídelníčku. Je to způsob, jak vyzkoušet například čirokovou, ječnou, hrachovou či cizrnovou mouku či původní obiloviny jako pohanka, špalda či červená pšenice v takové formě, aby se pokrm povedl a chutnal. „Považujeme to za praktický návod a nasměrování ke zdravějšímu životnímu stylu jednoduchou a zábavnou cestou,“ vysvětluje Barbora Hernychová.

Všechny použité suroviny ve směsích pocházejí z ekologického zemědělství či volného sběru v čisté přírodě. „Zákazníkům odpadá nutnost číst podrobné složení a obavy, že směs obsahuje nějaká aditiva. Směsi samozřejmě neobsahují žádné negativní přídatné látky jako barviva, konzervanty, zvýrazňovače chuti či aromata. Receptury jsme dlouho vyvíjeli a spolupracovali na některých i s profesionálním kuchařem Davidem Šaškem,“ doplňuje Barbora Hernychová.

http://www.probio.cz; https://biojarmark.info/

Kontakt:

Mariana Pohlová

PR, media & event manager

E-mail: pohlova@m-communication.cz

FCB, IG, LNKDN, T

Keywords ČR-potraviny-obchod-Mariana Pohlová-PROBIO

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Category
Business, marketing
Food, gastronomy

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.