Studentský projekt - zisk 3 mld. EUR

Dovolujeme si vám oznámit, že jako studenti Soukromé Vysoké Školy Ekonomických Studií v Praze, dne 20. listopadu uvádíme na trh celoevropský patnáctiletý projekt, který realizujeme pro účely vytvoření diplomové práce.

3 fáze - FashionTour

- Wellness

- Foundation

Opce, které obchodujeme pro obsazení reklamních kategorií v rámci první fáze (FashionTour), jsou oceněny na hodnotu 1,5 mil. EUR za opci. Během 3 pětiletých období se předpokládá zisk 3 mld. EUR. Do příprav projektu jsme vstupovali s nulovým kapitálem.

Studijní a ekonomický plán projektu je nastaven následně:

Rok: 0/1 příprava projektu a uvedení na trh. Titul Bc.

1-3 realizace první fáze (FashionTour), vytvoření multimediální sítě, a to v rozsahu postačujícímu následného splnění finančního cíle 1 mld. EUR zisku z poskytování reklamního prostoru a služeb. Titul Ing.

4-5 ukončování životního cyklu fáze FashionTour, příprava investičního plánu zhodnocující investice na 3 mld. EUR. Příprava první veřejné nabídky společnosti akciovému trhu. Titul MBA

Pro zájemce je připraven prezentační materiál, registrovaným novinářům zpřístupníme stávající i průběžné informace diplomové práce. Registrace novinářů i objednávky prezentačního materiálu jsou možné prostřednictvím uvedených tel. čísel.

Kontakt:

605 103 103 - autoři projektu (Zdeněk Horák, Petr Fiala)

606 592 492 - Martin Vobořil; managing director agentury Infeel, která zajišťuje v rámci projektu manažerské služby

Keywords ČR-školy-komunikace-vysoké-FashionTour-PROTEXT

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Category
IT, telecommunications
Science, education and school system

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.