Xinhua Silk Road: Čína prosazuje zachování dědictví a propagaci kultury řeky Jang-c'-ťiang

Peking (Čína) 15. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) - 

Čínská města v povodí řeky Jang-c'-ťiang, nejdelšího vodního kanálu v Číně, včetně Nan-ťingu, Čchung-čchingu a Wu-chanu, se v posledních letech snaží využít příležitostí pro kulturní rozvoj řeky Jang-c'-ťiang a aktivně prosazují ochranu, dědictví a propagaci kultury řeky Jang-c'-ťiang.

Nan-ťing, hlavní město východočínské provincie Ťiang-su, má jako jedna z kolébek čínské civilizace jedinečné postavení jako klíčová oblast pro ochranu, dědictví a propagaci kultury řeky Jang-c'-ťiang.

9. listopadu se v Nan-ťingu konalo sympozium o podpoře kulturního rozvoje řeky Jang-c'-ťiang.

Na sympoziu byla představena zpráva o indexu kulturního rozvoje čínských měst a řeky Jang-c'-ťiang pro rok 2023 a modrá kniha o kulturním rozvoji řeky Jang-c'-ťiang mezi léty 2022 a 2023.

Dozvídáme se, že města Čchung-čching, Wu-chan, Nan-čchang a Ťiou-ťiang také urychlila svůj prostor pro zachování, předávání a propagaci kultury řeky Jang-c'-ťiang tím, že se zaměřila na kulturní památky a zachování dědictví i ekologickou obnovu a budování civilizace.

V zájmu podpory integrace a symbiózy lidstva a hospodářství přijaly provincie a města podél řeky Jang-c'-ťiang celou řadu opatření, aby neustále přeměňovaly ekologické zdroje na ekonomické bohatství a zároveň chránily životní prostředí.

Odkaz na verzi v originále: https://en.imsilkroad.com/p/337160.html

KONTAKT: silviasu07@163.com

 

PROTEXT

 

Keywords Čína-správa-kultura-Xinhua Silk Road

Region
Asia, Australia

Category
Culture
Politics, public administration and courts

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.